top of page
Konferens

Utveckla organisationen minska administrationen 

Vi är mycket nöjda med ert system. Jag återkommer gärna med fler önskemål när röken skingrat sig efter guldet! 

 

Mvh Catarina Bergström

Svenska Handbollfans

svenska handbollsfans.png

Skapa i medlemssystemet

I medlemsregistret finns det flertalet funktioner för er förening. Där kan ni skicka mejl, skicka sms, skapa fakturor, skapa medlemskort, skicka postalt, exportera listor till Excel etc. 

2021-03-03 (3).png

Stora sökmöjligheter

Medlemsregistrets utökade sökfunktion gör det möjligt att söka på väldig många olika kriterier, exempelvis vilka som betalt medlemsavgiften, när de registrerades eller på avsaknad av epost.

2021-03-24 (18).png

Skapat efter era behov

Ni kan skapa egna sökkriterier som passar just er förening som till exempel om medlemmen vill ha nyhetsbrev, genomförda kurser, allergier osv. 

Bjud in till aktiviteter

Få en bild av hur många som kommer till aktiviteten genom att skicka ut en kallelse, som kan besvaras av medlemmarna. Kan man inte komma går det att lämna en kommentar. Ni kan till exempel sätta ett maxtak på antalet deltagare och använda ett sista svarsdatum på kallelsen, så ni i god tid vet hur många som kommer. 

2021-03-24 (16).png

Mina sidor

Medlemmarna kan ha Mina sidor, där de kan utföra allt ifrån att betala fakturor, ändra sina uppgifter, anmäla sig till kurser och som nedan svara på kallelser. Underlättar för medlemmarna och minskar administrationen för er. 

aktivitet.mobil.förening.png

Få stenkoll på ekonomin

I MyClub kan ni både fakturera och bokföra. Ni får på så sätt en överskådlig bild av vilka som ska faktureras, har fakturerats och vilka som har betalt. 

faktura.jpeg

Stöd för äkta e-faktura

Hos MyClub kan ni använda äkta e-faktura med PEPPOL 3.0.

Är ni ett förbund med självständiga föreningar?

Om ni väljer att skapa självständiga sektioner i MyClub bestämmer föreningen vad sektionerna ska få tillåtelse att göra (kan vara olika från sektion till sektion). Det finns flertalet funktionstillägg som alla är valbara som tillägg till sektionens behörighet. 

c_600.png

Äkta e-faktura

Sektionen kan använda äkta e-faktura

Medlemskort

Sektionen kan skapa egna medlemskort kopplade till erbjudanden och biljetter.

Fakturaservice

Sektionen kan få använda fakturaservice och därmed exempelvis Swish och kreditkort med egna avtal. 

Kommunikation

Sektionen kan få tillåtelse att skicka sms och eller skicka postalt.

Fakturamottagare

Sektionen kan få egna fakturor och ta kostnaden själva.

Analysera förening

Inom varje grupp i föreningen kan ni följa hur aktiva medlemmarna varit och på vilken typ av aktivitet de deltagit under en viss tidsperiod. 

2021-04-27 (9).png
2021-04-27 (6).png

Medlemskort 

med er design

Ta enkelt fram designade medlemskort. Ange rutin för vilka krav som ska uppfyllas för att få tillgång till medlemskortet, t.ex. betald medlemsavgift. 

 

Ni kan skapa biljetter till aktiviteter och events som är kopplade till medlemskortet. I och med att medlemskortet finns i mobilen har medlemmarna alltid det tillgängligt.

Ett sätt att få in pengar till föreningen och samtidigt låta medlemmarna ta del av förmånliga erbjudanden är att låta sponsorer lägga upp erbjudanden.  

medlemskort.skold.png
Telefonskärm

Vi använder redan 

myclub_seo.png
forbundloggor_edited.png
bottom of page