top of page
Träningslektion

Utveckla organisationen minska administrationen

Boo FF logga

En av huvudanledningarna att jag nu trivs så bra är faktiskt MyClub, allt går så snabbt och är så enkelt. Jag är ju inte särskilt duktig på IT men MyClub är så enkelt att jag tror mig nu faktiskt kunna det mesta.

 Kerstin Eriksson,  Boo FF

Skicka kallelser

Kalla de medlemmar som ska delta i en träning eller match. Ni kan till exempel sätta ett maxtak på antalet deltagare på aktiviteten och använda ett sista svarsdatum på kallelsen, för att  i god tid veta hur truppen ser ut för aktuell aktivitet. 

kallelser

Schemakoll

På Mina Sidor kan varje medlem få tillgång till uppgifter som rör just dennes del i föreningen. Allt ifrån kalender, kallelser, sitt medlemskort till möjligheten till att uppdatera sina profiluppgifter.  Underlättar för medlemmarna och minskar administrationen för er. 

kalender

Mina Sidor i mobilen

Medlemmen kan lägga till Mina sidor som genväg på mobilen så att denne lätt kan komma åt exempelvis sin gruppkalender.  

0dd48d69-65eb-4a20-84ae-1801ca74833b.jpg
Mina sidor
WhatsApp Image 2021-03-25 at 14.48.56.jp
Närvaro

Närvarokoll

Ledarna kan snabbt och enkelt föra in gruppnärvaron på plats i mobilen. Deltagarna som tackat ja på kallelsen är redan förbockade för att det ska gå snabbt att fylla i.

Skapa i medlemssystemet

I medlemsregistret finns det flertalet funktioner för er förening. Där kan ni mejla, skicka sms, skapa fakturor, skapa medlemskort, skicka postalt, exportera listor till Excel etc. 

funktionsknappar

Medlemskort med er design

Ta enkelt fram designade medlemskort. Ange rutin för vilka krav som ska uppfyllas för att få tillgång till medlemskortet, t.ex. betald medlemsavgift. 

 

Ni kan skapa biljetter till aktiviteter och events som är kopplade till medlemskortet. I och med att medlemskortet finns i mobilen har medlemmarna alltid det tillgängligt.

Ett sätt att få in pengar till föreningen och samtidigt låta medlemmarna ta del av förmånliga erbjudanden är att låta sponsorer lägga upp erbjudanden.  

medlemskort.skold.png
Medlemskort

Stora sökmöjligheter

Medlemsregistrets utökade sökfunktion gör det möjligt att söka på väldig många olika kriterier, exempelvis vilka som betalt medlemsavgiften eller på aktivitetsnärvaro, vilken kan ge er en lista på de som kommit på få aktiviteter och som ni därmed kanske vill försöka fånga upp.

Medlemssök

Skapat för era behov

Ni kan skapa egna sökkriterier som passar just er förening som till exempel om medlemmen vill ha nyhetsbrev, genomförda kurser, allergier osv. 

Koppla mål & utmärkelser

I MyClub kan ni registrera när medlemmen klarar av ett delmål, t.ex. ett kursmoment. När hela målet, t.ex. kursen, är uppfyllt kan diplom, certifikat eller liknande enkelt skrivas ut.

Ett delmål kan även utgöras av statistik i MyClub, t.ex. tio stycken kursnärvarotillfällen. Det kan användas till att styrka behörighet exempelvis till en fortsättningskurs som kräver vissa förkunskaper.

Utmärkelser

Analysera er verksamhet

Inom varje grupp i föreningen kan ni exempelvis följa upp hur aktiva medlemmarna varit, på vilken typ av aktivitet de deltagit och hur fördelningen av aktivitetstyp ser ut.

statisk
statistik
statistik

Automatiserat aktivitetsstöd

Idag måste alla föreningar skicka in digitalt till Idrottonline, vilket görs automatiskt i MyClub. Ni för bara in närvaro på de olika aktiviteterna så sköter systemet resten. 

statiskik

Få stenkoll på ekonomin

I MyClub kan ni både fakturera och bokföra. Ni får på så sätt en överskådlig bild av vilka som ska faktureras, har fakturerats och vilka som har betalt. 

fakturor

Stöd för äkta e-faktura

Hos MyClub kan ni använda äkta e-faktura med PEPPOL 3.0.

Integration med Min fotboll

Min Fotboll är Svenska Fotbollförbundets officiella app, där alla matcher kan få en härlig bevakning med bilder, video, livescore, livestreaming, kommentering och hejarop. Alla på plats kan bidra med hjälp av de fotbollsanpassade funktionerna, och ge familj, släkt, vänner och supportrar möjlighet att följa och dela glädjen och spänningen. För att ni ska slippa mata in uppgifter om spelare, ledare och föräldrar i ytterligare ett system, har vi gjort det enkelt att bjuda in sina lagmedlemmar till Min Fotboll genom integration med MyClub.

Min fotboll

Vi använder redan 

MyClub logga
loggor
bottom of page