top of page
möte

MyClub

MyClub ger er förening möjlighet att få tillgång till en komplett medlemshantering bestående av allt från medlemsregister, en fristående men integrerad hemsida, fakturering till bokföring.

 

Att flera funktioner ligger i samma system gör att ni kan få en röd tråd genom hela er organisation samt att ni undviker dubbelarbete och därmed frigör tid till er kärnverksamhet. 

Jobba i MyClub och bokför i Fortnox 

Fortsätt arbeta precis som vanligt i MyClub och låt oss ta hand om bokföringen. En medlem kan anmäla sig till en aktivitet, betala direkt med Swish och allt blir bokfört på rätt konton.

MyClub hjälper er fakturera

I MyClub har ni era medlemmar och alla inställningar för vad medlemmar ska betala för medlemskap och aktiviteter. MyClub fakturerar och prickar av betalningarna.

fortnox.logga.svart.png

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö.

För ytterligare information se www.fortnox.se

bottom of page